Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Yoga & etherische oliën

oktober 26 @ 10:00 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 28 september 2019 at 10:00

One event on 26 oktober 2019 at 10:00

One event on 17 november 2019 at 10:00

One event on 7 december 2019 at 10:00

- €20

In deze heerlijke ontspannende en diepwerkende ‘yogaspecials’ in combinatie met etherische oliën en meditatie staat het ervaren en beleven van diverse geuren voorop.
Yoga heeft net als essentiële oliën een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel. Het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga met therapeutisch gekwalificeerde etherische oliën te combineren, bereiken we diepere lagen in onszelf.
Zowel de houdingen als de etherische oliën die je mag ervaren, kunnen elkaar stimuleren en ondersteunen op fysiek, geestelijk en emotioneel vlak. Daarom is dit een perfecte combinatie. Ontdek bij welke geur jij baat hebt!
De gebruikte essentiële oliën worden zowel aromatisch (via de lucht), inwendig (gedronken met water) en op de huid toegepast worden.

Iedere maand een ander thema. Zie onder voor de thema’s

DATA Yoga & etherische oliën:
zaterdag 31 augustus 2019 van 10.00-12.00 uur
zaterdag 28 september 2019 van 10.00-12.00 uur
zaterdag 26 oktober 2019 van 10.00-12.00 uur
zondag 17 november 2019 van 10.00-12.00 uur
zaterdag 7 december 2019 van 10.00-12.00 uur

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Aanmelden via het inschrijfformulier: https://www.eyeamme.nl/nl/inschrijfformulier-yogaspecials

Kosten: € 20
Na aanmelding direct het bedrag overmaken om je plek te garanderen naar:
rekening nr NL18 KNAB 0259 0403 12
t.n.v. Eye Am Me
o.v.v. van je naam, Yoga & etherische olien en datum van de les

Adres:
PENTA College CSG Bahûrim,
Monseigneur Smitstraat 3,
3232 BN  Brielle

THEMA’S:

THEMA  AUGUSTUS: BALANS/OPTIMALE GEZONDHEID
Focus: vinyasa flow
Deze ‘yogaspecial’ gaat over BALANS/OPTIMALE GEZONDHEID. Deze Vinyasa Flow sequentie/reeks is gemaakt om een langzamere ervaring te bieden van de integratie van oliën, beweging en ademhaling. Naarmate het lichaam blijft opwarmen, zal het fungeren als zijn eigen diffuser, waardoor de voordelen van elke olie volledig doordringen. Voor deze les zijn de oliën gekozen uit de Aroma Touch-techniek van doTERRA. Dit is een soort massagetechniek met 8 verschillende etherische oliën. Om het systeem van het lichaam optimaal te laten functioneren, zijn deze 8 essentiële oliën en blends geselecteerd op basis van stress, verhoogde toxine-niveaus, ontsteking en onbalans in het autonome zenuwstelsel. In combinatie met yoga, helpen de oliën het lichaam en de geest naar een holistische staat van zijn.

THEMA  SEPTEMBER: FUNDAMENT / REIS DOOR DE LAGERE CHAKRA’S
Focus: fundement, gronding, lagere chakra’s
Deze ‘yogaspecial’ gaat over FUNDAMENT. “De reis door de lagere chakra’s” helpt je een sterke psychische en emotionele fundering/basis te ontwikkelen. De wortel-chakra is de 1e chakra en zit bij het perineum (tussen schaambeen en staart). Het is de wortel van je zijn/bestaan/wezen en vestigt de diepste verbindingen met je fysieke lichaam, omgeving en de aarde. Deze les richt zich op het verbinden met de lagere chakra’s met bijbehorende oliën om aarding, creativiteit en innerlijke kracht te bevorderen. Meditatie- en mantrawerk gecombineerd met de boomoliën en de wortels van de ‘Balance blend’ zullen helpen bij het emotioneel verbinden met het onderlichaam. De oliën en de houdingen voor de onderste wortelchakra’s brengen je kalmte, geduld en de bereidheid om op één plek te blijven.

THEMA  OKTOBER: LOSLATEN, OVERGAVE EN ONTVANGEN
Focus: zachte vinyasa flow met hart- en heupopeners; diepe vooroverbuigingen
Deze ‘yogaspecial’ gaat over LOSLATEN, OVERGEVEN EN ONTVANGEN. Om te ontvangen, moet je eerst (iets) loslaten om ruimte te maken voor het nieuwe (anders heb je je handen vol). Deze les helpt om de energie te verhogen en de geest te kalmeren, terwijl de oliën helpen bij emotionele genezing, loslaten van stagnerende energie, gevoelens of blokkades. Toegankelijke achteroverbuigingen in deze les helpen je bij het loslaten van moeilijke gevoelens. Vier van de etherische olie-blends die in deze les worden gebruikt (citrusbliss, elevation, serenity en balance) zijn onderdeel van de doTERRA’s emotionele helende stemmings-matrix. Deze les bevordert fysieke, emotionele en spirituele genezing. De combinatie van oliën en yoga biedt een catharsis (emotionele zuivering) die kan worden verweven in elke therapeutische stijl van yoga om een emotioneel evenwicht te creëren.

THEMA  NOVEMBER: DANKBAARHEID
Focus: hart chakra, hart openers, achteroverbuigingen
Deze ‘yogaspecial’ heeft als thema DANKBAARHEID, waardoor je de geschenken van je belemmeringen of uitdagingen kan gaan zien. Het werken met achteroverbuigingen en het openen van de energie van het hart brengt je op natuurlijke wijze naar een plek van openheid en waardering. De etherische oliën ondersteunen hierbij.
Dankbaarheid voelen is een goede manier om je te blijven verwonderen over de mooie en fijne dingen in het leven. Je bent sneller blij met wat je al hebt. Je vergelijkt jezelf minder snel met anderen en je hebt minder last van negatieve emoties, het is immers moeilijk om ergens boos over te blijven, als je dankbaar bent voor andere dingen.

THEMA  DECEMBER: COMPASSIE
Focus: heupopeners en vooroverbuigingen
Deze ‘yogaspecial’ gaat over COMPASSIE. De decembermaand is door de feestdagen vaak een tijd waarin we overspoeld worden en dat er weinig ruimte is voor iets nieuws. Yoga en etherische oliën kunnen een krachtige katalysator zijn om ons energielevel op pijl te brengen en weer ruimte te maken om te ontvangen. Deze dynamische reeks van heupopeners en vooroverbuigingen wordt gecombineerd met seizoensgebonden etherische oliën om ruimte te maken voor de vele geschenken van het seizoen, inclusief zelfzorg en compassie.

Gegevens

Datum:
oktober 26
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.eyeamme.nl/nl/yoga-etherische-olien/

Organisator

Eye Am Me
Telefoon:
+31614107535
E-mail:
info@eyeamme.nl
Website:
www.eyeamme.nl

Locatie

PENTA College CSG Bahûrim, Monseigneur Smitstraat 3, 3232 BN Brielle
Monseigneur Smitstraat 3
Brielle, Zuid-Holland 3232 BN Brielle Nederland
+ Google Maps
Website:
www.eyeamme.nl

Gegevens

Datum:
oktober 26
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.eyeamme.nl/nl/yoga-etherische-olien/

Organisator

Eye Am Me
Telefoon:
+31614107535
E-mail:
info@eyeamme.nl
Website:
www.eyeamme.nl

Locatie

PENTA College CSG Bahûrim, Monseigneur Smitstraat 3, 3232 BN Brielle
Monseigneur Smitstraat 3
Brielle, Zuid-Holland 3232 BN Brielle Nederland
+ Google Maps
Website:
www.eyeamme.nl