Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag XXL Scouting Bernisse

6 juli 2019 @ 11:00 - 16:00

- Gratis

Open dag XXL Scouting Bernisse ter ere van het 35 jarige bestaan.

Op zaterdag 6 juli is iedereen tussen 11:00 en 16:00 uur van harte uitgenodigd om te komen spelen en avonturieren op het terrein van Scouting Bernisse, Wieldijk 2 te Heenvliet.
Heb je altijd al willen boogschieten, kanoën of zeilen? Wil je je eigen broodje bakken boven het kampvuur, je vrienden uitdagen in een Nerf battle, spelen op een geweldige stormbaan , kleuren of een leuke armband leren maken? Dan is deze dag echt iets voor jou, aldus een van de enthousiaste jubileumcommissieleden.

Gratis activiteiten en gezellig terras
Je kunt aan alle activiteiten gratis deel nemen. Natuurlijk zorgen we ook voor de inwendige mens: er is een terras waar u eten en drinken kunt kopen zodat het echt een middagje uit kan worden. Met de opbrengsten van de snackkraam en het terras bekostigen we deze dag, verteld ze. De ijsvogel verkoopt deze dag schepijs bij deze locatie.

Kom op de fiets
Er is weinig parkeergelegenheid dus we raden u aan om op de fiets te komen tipt een bestuurslid.
Als u toch met de auto komt kunt u het beste in de nabij gelegen wijk parkeren en dan een stukje lopen, verteld zij.

35 Jaar waterscouting in Bernisse
Ontstaan uit het opsplitsen van de Ruwaard van Puttengroep is Scouting Bernisse dé waterscoutinggroep van Nissewaard. Opgericht op 12-05-1984. Een bestuurslid verteld: Scouting staat voor uitdaging, de kinderen en jongeren besteden op een actieve manier hun vrije tijd in de natuur en in ons geval op het water. Ze leren van de leiding, maar meer nog van elkaar kanoën en zeilen. We genieten ervan te zien dat ze veel plezier met elkaar hebben en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander . Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren, voegt ze toe.

Gegevens

Datum:
6 juli 2019
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Scoutin Bernisse
Wieldijk 2
Heenvliet, Nederland
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
6 juli 2019
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Scoutin Bernisse
Wieldijk 2
Heenvliet, Nederland