Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jubileumdag en Open Dag Voorne Atletiek

9 september 2018 @ 10:00 - 20:00

- Gratis

Jubileumdag en Open Dag Voorne Atletiek

In 2018 bestaat Voorne Atletiek 25 jaar en is het 5 jaar geleden dat de atletiekbaan in Vierpolders in gebruik werd genomen, dus tijd voor een feest en een open dag voor alle belangstellenden.

Op zondag 9 september 2018 wordt het terrein van Voorne Atletiek omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein, compleet met foodtrucks, clinics, kraampjes, een bar, (live) muziek en een heleboel sportieve evenementen voor iedereen.
Een feest voor en door leden van Voorne Atletiek, jong en oud, waarbij ook ouders, bevriende relaties en sponsoren, genodigden en geïnteresseerden welkom zijn.

Vanaf 10.00 uur ’s ochtends beginnen de pupillen aan hun spellen. De teams gaan onder vaste begeleiding de hele dag diverse leuke en sportieve uitdagingen aan. Dit zijn o.a. een estafette, verspringen, nerf werpen maar ook zaklopen, touwtrekken, springkussen/hindernisbaan en uiteraard een mega zeephelling!
De wedstrijdatleten komen ook aan bod door het integreren van de 6de Spectades Games in deze dag. Diverse sprint- en technische onderdelen als discuswerpen, hoogspringen, verspringen en speerwerpen worden gedurende de dag gehouden. Elektronische tijdwaarneming namens Spectades is uiteraard weer aanwezig. Aanmelden voor deze wedstrijden kan via www.atletiek.nu

Voor alle leeftijden en kunnen is er onze Fun Run.
Over en om het terrein van Voorne Atletiek wordt een eenvoudige mini-trail opgezet waarbij eenieder het parkoers kan volgen. Je kunt wandelend en/of hardlopend het circa 2 km lange parkoers volgen waarbij je een verschillende (makkelijke) obstakels tegen komt. Het hoogtepunt van dit parkoers ligt in de kas van Leo van der Harg. We gaan er door, langs en om heen. Neem een kijkje hoe er jaarlijks miljoenen stekjes tot potrozen worden gekweekt. Andere obstakels zijn in de vorm van hekjes, horden, tractorbanden, doolhof, tijgerbaan e.d. Geschikt voor jong en oud!

En dan zijn er de hele dag door mogelijkheden om mooie, leuke clinics te volgen. Wat denk je van Sport Yoga bij Natalie, Biodanza bij Josephine en/of circuittraining bij Dick! Daarnaast zijn er unieke clinics die voorafgaand aan de wedstrijdonderdelen worden gehouden.
Vóór de wedstrijd discuswerpen geeft Pim Groen bijvoorbeeld een clinic voor iedereen die een keer wil ervaren hoe dit onderdeel werkt. Je kunt proeven aan een technisch onderdeel en daarna kun je direct zien hoe de wedstrijdatleten het er van af brengen. Dit is ook mogelijk bij het verspringen, speerwerpen, hoogspringen en de sprint. Wil je een keer uit een startblok starten? Dan is dit je kans.

We sluiten het sportieve deel van de dag af om een uur of vier met bijzondere estafettes. Wat te denken van een uitzonderlijke en mega snelle 25×100 mtr in teams van 5! (Voor de oplettende lezers: 25 jr en 5 jaar baan!) Wie komt er met het snelste team en gaat de uitdaging aan om onder een lekkere beat – de muziek brandt dan ook los – een toptijd neer te zetten? Ook is er nog een verrassingsestafette van 5x 80 mtr maar dit wordt er één met uitdagingen…
En zoals gezegd, terwijl deze estafettes gelopen worden gaat ook de muziek volop aan en gaan we gewoon tot een uur of 8 door met eten, drinken en feestvieren.

Kijk voor meer informatie op www.voorneatletiek.com
Heb je belangstelling voor atletiek, kom gewoon kijken en meedoen op 9 september !

Deelname is gratis, hapjes en drankjes voor eigen rekening

Gegevens

Datum:
9 september 2018
Tijd:
10:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.voorneatletiek.com

Locatie

Atletiekbaan
Geuzenpark 3
Vierpolders, 3237KN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.voorneatletiek.com

Gegevens

Datum:
9 september 2018
Tijd:
10:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.voorneatletiek.com

Locatie

Atletiekbaan
Geuzenpark 3
Vierpolders, 3237KN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.voorneatletiek.com