Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Film: Demain tout commence

15 november 2017 @ 19:30 - 21:45

- €5,

Film: Demain tout commence

Op woensdag 15 november kijk je naar dé nieuwe Franse bioscoophit in Bibliotheek de Boekenberg. In ‘Demain tout commence’ volgen we Samuel. Hij leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.

Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug.

Samuel wordt gespeeld door Omar Sy, bekend van ‘Intouchables’, ‘Samba’ en ‘Monsieur Chocolat’. ‘Demain tout commence’ is de Franse remake van het in de VS en Mexico succesvolle feelgooddrama ‘Instructions not included’.

“Je loopt met een warm gevoel de bioscoopzaal weer uit, wellicht een traantje wegpinkend. Demain tout commence lost die belofte in.” (FilmVandaag***)

Bekijk de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ffgv94TuXY8

Gegevens

Datum:
15 november 2017
Tijd:
19:30 - 21:45
Kosten:
€5,
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
15 november 2017
Tijd:
19:30 - 21:45
Kosten:
€5,
Evenement Categorie: