Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie Kom uit die Kraan!!! (4+)

februari 24 @ 10:00 - maart 29 @ 17:30

- Gratis

Je vervelen in de voorjaarsvakantie? Dat hoeft natuurlijk niet. Bezoek tussen 24 februari en 29 maart de gratis expositie in Bibliotheek de Boekenberg ‘Kom uit die Kraan!!!’ (4+). Gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad dat vele prijzen won.

‘Verboden toegang. Levensgevaarlijk op de bouwplaats!’ Bart is nieuwsgierig. Op de bouwplaats staan een hijskraan en een cementwagen… Stiekem kruipt hij toch onder het hek door. Ontdek jij waarom? Bezoek deze kleurrijke vrolijke bouwplaats in de bibliotheek tijdens onze openingstijden.

Speur en win
Bij deze expositie hoort een leuke speurtocht. Ontdek jij waarom Bart de bouwplaats op kruipt? Kom langs, speur mee en maak kans op een mooie prijs.

Maar er is meer te doen!
Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar kunnen op donderdag 1 maart onder leiding van Centrum voor de Kunsten een theaterworkshop volgen over deze leuke expositie. Ook de workshop Peuterdans van woensdag 7 maart sluit aan op dit thema. Kinderen van 2 t/m 4 jaar kunnen gezellig meedoen. Voor beide activiteiten is aanmelden nodig.

Gegevens

Begin:
februari 24 @ 10:00
Einde:
maart 29 @ 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/agenda/activiteiten/expositie-kom-uit-die-kraan.html

Organisator

Bibliotheek de Boekenberg
Telefoon:
0181-616622
E-mail:
info@deboekenberg.nl
Website:
www.deboekenberg.nl

Locatie

Bibliotheek de Boekenberg
Markt 40
Spijkenisse, Zuid-Holland 3201CZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0181-616622
Website:
www.deboekenberg.nl