Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ABBENBROEKSE HALLOWEEN HORROR NIGHT

29 oktober 2016

- Gratis

ZATERDAG 29 OKTOBER 2016 ABBENBROEKSE HALLOWEEN HORROR NIGHT

Beste bewoners van Abbenbroek,

De maand oktober is alweer aangebroken, net als voorgaande jaren organiseren we weer een ABBENBROEKSE HALLOWEEN HORROR NIGHT.
Alleen dit jaar gaan we het nog groter aanpakken. We hebben een heel dag programma van jong tot oud.

13:30 tot 15:00 Knutselen in de Chill-Out Voor de kinderen van 2 tot 8 jaar gaan we een leuk Halloween knutsel werkje maken (kosten € 1,50). Vanaf 8 jaar tot 100 jaar gaan we pompoenen uithollen, bij mooi weer buiten bij de Chill-Out en anders wijken we uit naar binnen. (kosten € 3,50)
Gezien wij voor beide activiteiten inkopen moeten doen vragen wij of u zich wilt inschrijven voor 22 oktober via mail adres mariellevanderhor@hotmail.com Vermeld in deze mail duidelijk voor hoeveel personen je voor welke activiteit wilt opgeven.

17:30 tot 18:30 SCHMINKEN in de foyer van het dorpshuis. Gezien dit onder etenstijd valt, is het mogelijk dat u een patatje kunt kopen voor € 1,50 tijdens deze activiteit, de opbrengst van de patat gaat weer terug in de Halloween-viering.

18:30 tot 19:30 OPTOCHT We gaan onder begeleiding van een muziek auto een rondje over het dorp.
De Route: start Dorpshuis -> Zweedseplein (helemaal rond) -> Kerkplein -> Kerkweg -> Triangelstraat -> Schoolstraat -> Achterweg ZZ -> Dorpshuis. Tijdens de route is het de welbekende Trick or Treat.
Mocht u als bewoner aan de route hier aan mee willen doen kunt u het beste zodra u ons aan hoort komen in uw deur of voor uw voortuin gaan staan. Zijn er mensen die graag mee willen doen maar niet op de route wonen, zoek een leuke plek langs de route. U bent allemaal welkom! Hoe meer snoep hoe meer vreugd 😉
De optocht is vooral bedoeld voor kinderen tot 8 jaar maar de grotere jeugd blijft het natuurlijk ook erg leuk vinden en zijn dan ook gewoon welkom. De kleineren hebben echter voorrang bij deze activiteit, want voor de grotere kinderen is er nog meer. Om 18:30 gaan we starten met de optocht dus zorg dat u op tijd aanwezig bent!

20:30 tot de late uurtjes ABBENBROEK HORROR HOUSE & DJ Barry in de Foyer
De grote gymzaal in de dorpshuis is omgetoverd in een waar Horror House….. Toegang op eigen risico… Durf jij het aan??
Elke keer zullen er kleine groepjes het Horror House betreden. In het Horror House zullen zij opdrachten moeten voltooien om er weer uit te mogen. Voor alle wachtende gasten is er een feest in de foyer. Hier zal DJ Barry draaien en natuurlijk is de bar geopend. (nix onder de 18!).
Het horror house is niet verplicht als u gewoon een gezellig Halloween feest wilt ben u van harte welkom in de foyer van het dorpshuis.
???WIE DURFT HET AAN???

Het Horror House is opgezet voor de wat oudere jeugd en volwassenen, wij stellen de leeftijd op minimaal 8 jaar, u als ouder kunt waarschijnlijk zelf het beste bepalen of uw kind het aandurft zonder angst te krijgen, mocht u twijfelen, dan raden wij u aan mee te gaan om uw kind te begeleiden.
Heeft u nog vragen kunt u altijd contact opnemen met Wilma Schout (06 14005876) of Amellita Molenberg 0622512279
Meedoen aan alle activiteiten gedurende de dag is geheel op eigen risico!

Gegevens

Datum:
29 oktober 2016
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Organisator

Dorpshuis Abbenbroek

Locatie

Dorpshuis Abbenbroek
Kerkplein 7
Abbenbroek, 3216 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0181 662908
Site:
http://www.dorpshuisabbenbroek.nl/
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2016
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Organisator

Dorpshuis Abbenbroek

Locatie

Dorpshuis Abbenbroek
Kerkplein 7
Abbenbroek, 3216 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0181 662908
Site:
http://www.dorpshuisabbenbroek.nl/